QuisquaterQuisquater is sedert vier generaties uitgegroeid van familiebedrijf tot compleet visbedrijf. De laatste 15 jaar heeft het bedrijf zich geprofileerd als trendsetter en belangrijke speler binnen de vissector.

Het uitgangspunt bij het aankopen van de vis, schaal- en schelpdieren is bij Quisquater uiteraard de kwaliteit hiervan. Waar mogelijk proberen wij vis aan te kopen die de laatste 24 uur gevangen werd. Door onze jarenlange kennis en ervaring binnen de sector weten wij precies welke vissoort wij waar, wanneer en hoe moeten aankopen. Dit gebeurt met zo weinig mogelijk tussenstations, doordat wij rechtstreeks aankopen op de meest belangrijke visafslagen in Belgie? en Nederland. Ook importeren wij vis uit de Noord-Europese landen zoals Denemarken, Noorwegen en IJsland… Vooral deze laatste staat bekend om haar uitstekende kwaliteit van bepaalde vissoorten.

U ziet het, ons gamma beperkt zich niet tot de uitsluitend “lokale” vissoorten. Of wie kent er niet de beroemde Canadese kreeften, de Yellowfin tonijn uit de Indische Oceaan of de wilde Sockeye zalm uit Amerika? Komt het nu uit zout of zoet water, noem het op en Quisquater heeft het!

Ons doel is dan ook om u de beste kwaliteit aan de scherpste prijs te bieden!

Uw bestellingen worden met de grootste zorg klaargemaakt en bewerkt (fileren, ontvellen, panklaar maken, portioneren,…) door ervaren vakmensen in ons eigen atelier en dit volgens de wensen van de klant om vervolgens te worden afgeleverd door onze eigen gekoelde bestelwagens. De verwerking gebeurt volledig volgens de strengste HACCP-normen waardoor wij een 100 % veilig kwaliteitsproduct garanderen.Contactgegevens
Filip Seghers
bestelling@quisquater.be
http://quisquater.be

Klik hier om alle producten van Quisquater in de webshop te bekijken


Quisquater

Enkele producten