Sint jacobsnoot 300gr

van: Pintafish/Veeakker (Benelux)Wist u dat de officiële naam van deze Sint-Jacobsnoot eigenlijk ‘Grote Mantel’ is en dat ze erg rijk zijn aan ijzer? Voor wie er graag mee aan de slag wil geef ik ook nog mee dat het belangrijk i...s om ze niet te hard te laten bakken. Net zoals onze wilde zalm (en de meeste andere vissen) zijn ze op hun best als ze niet helemaal doorbakken zijn. Zo blijven ze sappig en kunnen ze hun volle smaak afgeven.

Recept:
- bakken op een middelmatig vuur
- +- 2,5 min. aan beide kanten
- als je op de Sint Jacobsnoten drukt en het visvlees nog veerkrachtig is. Zijn ze klaar.
Kruiden met zeezout, peper.

Ontdooitip: de vis met de verpakking +- 15min. in koud water leggen.
Meer lezenHoudbaarheid:
6 maanden
Diepvries:
Ja
Allergenen:
Schaaldieren


Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.


De producent

Pintafish/VeeakkerBinnen Pintafish streven we naar het opbouwen van een duurzame keten. "If you want it fresh buy it frozen’".

Al onze vis is gefileerd en diepgevroren tenzij anders aangegeven. De vis wordt meteen na de vangst bevroren zodat de versheid optimaal bewaard wordt.

Bovendien geeft het ons de kans om geen enkele vis verloren te laten gaan en zo een effectieve bijdrage te leveren in de oplossing van overbevissing.

******

Chez Pintafish, nous nous efforçons de construire une chaîne durable. "If you want it fresh, buy it frozen."

Tous nos poissons sont filetés et congelés sauf petites exceptions. Le poisson est immédiatement congelé après la pêche afin de préserver au mieux sa fraîcheur. De plus, cela nous permet de ne pas gaspiller de poisson et ainsi de contribuer efficacement à la résolution du problème de la surpêche.Contactgegevens
Jan Versteden
info@veeakker.be
http://www.pintafish.eu

Klik hier om alle producten van Pintafish/Veeakker in de webshop te bekijken


Pintafish/Veeakker